Seeegt

Jag har engelska nu, och efter det lunch. Alla i klassen sitter och klagar på huv hungriga vi är, men eftersom våran "vikarie" redan ätit så får vi ju inte sluta för det. Kul. Efter skolan ska jag på kör, så kommer hem runt halv 5, som varje dag..

mycket inställt.

Har flera inställda lektioner idag, just nu är engelskan inställd och efter det har jag lunch, kul när man är själv ;-) I alla fall så har jag teater ikväll, så det kommer ju bli roligt! Jag vet att jag aldrig uppdaterar, men jag har inga bilder, haha då uppdaterar jag hellre inte.. Men jag ska försöka bli bättre på det!! Ska tillta på någon film nu, puuuss - osminkad på bildeeeen.

270113


Ikea

Är på väg hem från Örebro nu, har vart på Ikea, och köpt lite saker till mitt rum. Kan visa det jag fick igår och idaaaag sen någon gång. Pussss


Marknad // Örebro

Det är kallt som satan, men jag är på väg hem nu, jag bjussar på bilderna, haha


ooVoo


Julgransplundring

ska gå till mormor och morfar på julgransplundring nu! haha jag gillar bilden, den är från lucia!! haha ingen av oss sex som skulle vara med på bilden kollar in i kameran, förutom ulrika, som inte skulle vara med! ;-)
 

Hej mitt vinterland!


Skolan!

VI har nyss haft mentorstid, och nu har vi hål! Värt. I alla fall, Jag har varit borta från skolan i en och en halv dag! Äntligen är det fredag, snart helg!! Men jag ska titta på pll nu, ååå, de senaste avsnitten!!! ♥ 

Småsaker

Jag glömde bort att jag skrivit att jag skulle visa lite småsaker jag köpte i Örebro sist, men det var en som påminde mig, jag var alltså i Örebro för någon vecka sedan. Jag köpte en foundation, en concealer, ett skal och skyddsplast till min iphoooone! Igår fick jag också hem ett paket, som jag beställde för några dagar sedan, ni får se imorn! :-*

Ny design!

Eftersom jag är hemma ifrån skolan idag, så tänkte jag göra en ny design, jag är så himla trött på min gamla, och ful är den också!! Den nya gjorde jag dock jätte snabbt för att jag ville ha en ny, så jag kanske gör om den här ganska snart! jag vet inte! Uppdatera om ni inte ser min nya design!! 
På den första bilden är då min gamla header, och den under på min nya!
Jag ska även försöka uppdatera lite oftare, anledningen till varför jag inte gör det, är för att jag aldrig har bilder, och jag vill verkligen inte göra inlägg med massa gamla bilder, eller utan. Men nu ska det bli ändring på det! ;-) Hoppas i alla fall att ni tycker om designen och sååååå. PUSSS. Snygg pjamaströja också, ut och in! ;-)

Varje år..

..efter sista föreställningen av revyn, går jag, ella, liam, zara och några till, ner i källaren i medborgarhuset och klär ut oss  med lite olika saker. och det gjorde vi självklart i år också! hahah. Alla bilderna är tagna med min iphoooooone så dem är rätt dåliga. Från i Lördags. I år var jag och hjälpte till, som vanligt, alla föreställningar förutom på nyår. alltså 9 gånger såg jag revyn iår.. :-P
 
Vi har antagligen slutat blogga på threecousins, igen. Men men, jag bloggar här igen sålänge. Jag var inte i skolan idag, för olika anledningar.. Men jag kommer i alla fall i morgon. Och just det, jag ska beställa en sak snart. Ni får veta när det kommeeeer! :-) PUSS.

Bilder från nyår 2012

Lite bilder från igår, alla tagna av min iphone, så kvaliten suger, men det duger tills jag fört över bilderna från kameran!