Tack Mormor & Morfar!

Fick dem här conversen i torsdags när mormor och morfar kom hem från thailand! ♥

Svenska


Mat

haha, jag gjorde mat i lördags! Är ju grym!! ;-)

När jag köpte skor

för ett par veckor sedan var jag ju och köpte skor och en jacka! På bilderna i inlägget under ser ni min jacka, och bilden under på skorna! Jag vet att dem är skitiga, men jag orkade inte tvätta dem innan jag tog bilden!

Sjuk.

jag har vaknat flera gånger hela natten. Jag har ont i hela kroppen som om en ångvält kört över mig. Tog lite mediciner nyss, och nässpray har jag behövt tagit varje gång jag vaknat.. Nu ska jag i alla fall dricka te och titta på LOL, jag älskar den filmen!

Snyggt!

 

I skolan!

Nu är det måndag igen, vilket suger. Men som jag skrev förra måndagen så är måndagar "lugnast". Jag har haft rätt mycket att göra i helgen, så jag har inte kunnat uppdatera så mycket. I Lördags var jag ju till Köping, och tröjan jag har på bilden köpte jag då.
Jag gjorde ett "prov" i So förut, det gick faktiskt väldigt bra! I alla fall, nu sitter jag i korridoren med Tilde, snart har jag Engelska men vi har ingen lärare, som alltid.heheh. Efter skolan måste jag plugga ännu mer So till ett annat prov som jag har på Torsdag. Taggad! not.
Selma! :-)

Till Köping

Ska med mamma och liam till köping, och liam ska köpa en jacka, och då följer jag med för att titta efter något åt mig! ;-) i alla fall så ska vi åka snart, så jag ska fixa mig lite och så.puuss
Från i Mars

Från grönalund

här är några bilder från i år då, första bilden är på mig jonatan, elin och rebecka, om det inte syns, sen Elias och jag, tredje bilden är på elias, mig, elin & Rebecka. Och när vi träffa marcelo, annica, lars och hanna R då:-P Sen på oss som var där dåå.
Och ifrån förra året!! Åhh.. Jonatan, elin, rebecka och jag, och vi som var dääääär då.
Alla bilder är säkert olika stora, haha orkaaa.

Kul med snö... Not


Tisdag.

Ramla med cykeln med Tilde utanför en frisör på väg till skolan från badet, vi åkte rakt med cykeln men ramla ändå och gled på marken! hahah. Min arm är helt köttad och har as ont i knäet! :-p i alla fall, nu har jag so, och sen b-språk och efter det har jag ingen aning faktiskt. hejdå!
 

Back to school, back to hell.

Snart har jag engelska,12:40, jag och tilde måste verkligen spela in våran intervju.. i alla fall jag, tilde och emilia höll i idrotten idag, och det gick väl bra. Jag slutar typ fem i fyra idag, men ändå är den chilligaste dagen Måndagar. 
på lovet, lördagen tror jag.

alla helgonsdag

är nu på väg till medåker och ska tända ljus på någon grav där! sen blir det på någon i arboga och sen götlunda, heheh.. jag får damp på svenska folket ibland alltså, hur kunde Oscar åka ut från xfactor igår? :-( i alla fall är vi framme nu,så hejdååå. 

Sorry..

.. Att jag inte uppdaterat idag, har vart i Örebro hela dagen och köpt skor. Säg till i en kommentar eller i min blogresponse om jag ska visa det jag köpte och så. Jag var även i örebro, på lek och bus landet med min familj igår, så då uppdaterade jag inte heller, tror jag.
Jag ska bara kolla klart på Andra Avenyn, sen ska jag sova. godnatt! - bilderna nedanför tog jag i somras, kommer inte ihåg om det var här eller på threecousins jag la ut dem, whaaat ever