homehomehome

Igår var jag på kalas för Sebastian igen eftersom det var igår han fyllde år. Och jag ställde väckarklockan på 10 i 2 inatt så jag kunde se livestreamen på sommarfinalen av pll, OMG säger jag bara. Jag är hemma från skolan idag av lite olika anledningar, men jag ska äta nu så PUSS.
 

Drawing // Justin Bieber

 
Gjord med olika hårda och mjuka blyertspennor och spomp.
 
Det här är den andra teckningen jag ritat av Justin Bieber. Den kanske inte är den bästa jag gjort men jag är ändå ganska nöjd bortsätt från munnen som jag vet att jag skulle kunnat göra lite bättre. Men som sagt, jag är nöjd. Jag gjorde den i mitten av Juli på ungefär 8 timmar sammanlagt. Jag gjorde en video när jag ritade teckningen. ↙
 
Jag håller på med ganska många teckningar just nu, men när jag är klar med dem lägger jag upp dem. Hoppas ni gillar teckningen.

Ska ha Engelska nu

Som rubriken säger, jag ska ha Engelska nu. Klassen sitter och väntar på att Marie ska komma, och efter Engelskan har jag lunch, tagga skinka.
Passande bild, haha

Good morning

Jag sitter och äter frukost nu, och ska snart gå till bussen. 
 

Skolan! ♡

Hade nyss slöjd, och jag kan säga att det är enligt mig det värsta ämnet i skolan! Snart har jag matte och det börjar jag faktiskt gilla mer nu faktiskt. Jag slutar fem över halv fyra idag och det sista ämnet är idrott.
 
Igår var jag på kalas hos Sebastian som fyller år på Tisdag. Jag skrev jag att Liam kanske brutit armen, och det har han gjort. Han är målvakt och fick en hård straff på sig av motståndarnas målvakt som var typ ett huvud längre än Liam själv, och han fick bollen rakt på armen. 
 
 

Vad är problemet?

På Lördag ska jag till Grönalund, som min släkt har som tradition varje år. Fast i år var/ är vi nära på att "ställa in" eftersom Magnus brutit både nyckelbenet och ena benet, Jonatan har brutit ryggen, mormor har brutit handen och Liam kanske bröt armen idag, han är på sjukhuset nu så jag vet inte riktigt. Nu börjar det här bli riktigt läskigt, som jag skrev när "bara" Magnus och Jonte brutit ben och ryggar osv, - Who's next? Allvarligt? En/ två till har brutit ben i kroppen sedan dess.. Nej, nu räcker det. Nu ska jag måla naglarna, PUSS
 
 
 

Justin Bieber // Drawing

 
Gjorda med olika hårda och mjuka blyertspennor från 4h-8b, stomp och knådgummi.
 
Jag gjorde egentligen klart den här i slutet av Juni men scannade inte in den förens idag. Eftersom jag inte höll på och ritade hela tiden på den här bilden så är det rätt svårt att veta hur lång tid den tog att göra, men jag började några månader innan sommarlovet iallafall. Jag kan faktiskt säga att jag är nöjd, även fast munnen inte blev så jätte bra. Men tycker faktiskt jag lyckades ganska bra med håret.
 
Jag har en till teckning av Justin Bieber som jag också tänkte lägga upp, men det kommer inte upp förens i nästa vecka. Hoppas ni gillar min första teckning jag ritat av JB och ni får gärna kommentera! PUSS.

gjorde fransk manikyr.

 

Ny design amigos

Idag har jag varit i skolan, det var en bra dag idag fast så sjuuukt långa lektioner.. Åt iallafall pizza på lunchen som jag gjorde ett inlägg om förut. När jag kom hem vid halv 4 började jag på en ny design och den är nu klar! Vad tycker niii? :* Nu ska jag städa lite i mitt rum och sen kolla på film! See you tomorrow.

Pizza lunch


18 Augusti.

Att jag börjar skolan imorgon är som jag skrivit förut helt sjukt. Men jag måste faktiskt säga att den här sommaren har varit en av dem bästa, jag kanske inte har gjort grejer varje dag, men jag tycker man inte behöver göra jätte stora grejer för att ha kul! Har tillbringat sommaren en hel del med min familj och min släkt, och bara mysigt och skrattat! I slutet av Augusti åker vi som vi gör varje år till Grönalund allihopa and i'm so excited, har inte varit där någonting i år! Det ända problemet med sommarlovet är faktiskt att det tar slut imorgon.. :-(
 
Idag var jag in till stan och solade tillsammans med Elin, Rebecka och Mamma. Och jag städade precis klart i mitt rum, jag ääälskar att ha nystädat! :-) Men nu ska jag kolla på någon film! See you later!
 

17 Augusti.

Jag köttar med inlägg, jag vet! Idag har jag varit på kalas hos Annelie som fyller år, var där hela dagen och vid halv nio åkte jag, mamma, Neo, Elin, Rebecka, Annelie och Sebastian till Mcdonald's och åt! Och seriöst HAHAH, våran humor "inte bita, baaara suga" såå kul! :'-) Just nu sitter jag i köket och lyssnar på musik och ska snart titta på pll med mamma! Vi höörs! Och btw för precis 1 år sedan färgade jag håret brunt, och bölade för det blev så mörkt, goda tider ;-)
 

When you have good friends!

 

Jag älskar väskor // Nytt

 

The last day

Igår var jag, Elin och Rebecka ute och fotade, typ alla bilder blev fula så jag kommer inte lägga upp många men jag lägger upp en! Och imorse hade vi picknick och åt frukost ute, sista dagen av sommar lovet! :-( Var iallafall nyss ute och gick med Elin och Rebecka, och det ordet vi använder oftast måste nog vara "hurtig" eller "hurta". "Har du någonsin sätt ett emo hurta förbi?" "Nu kommer det någon, nu hurtar vi" HAHAH
 
Rebecka, I know you gonna hate me för bilden under!
 

Hurtiga tjejer

Var nyss ute och gick med Elin och Rebecka, jag vet att vi är hurtiga. haha vi står och äter hallon från någon buske och när det kommer en bil "Vi täcker Moa och låtsas att hon kissar" Iallafall, om en vecka börjar skolan och det känns inte bra, gud vad sommarlovet gått fort!
 

Mer kattungar!

 

Grattis på bröllopsdagen mamma & pappa!

 

Kattungar

 

Apple

 

Dip dye

 

Varm dag!

Har varit ute och badat för det mesta idag för det har varit väldigt varmt, det är så grymt skönt. Min familj var även hem till Jonatan förut för att se hur det var med honom och såå, han kan knappt, eller får röra sig :-( Tänkte visa hur mina nagelar ser ut nu i ett inlägg snart, så stay tuned. ;-) Men nu tänkte jag titta på någon film.

21:03

Jag har inte uppdaterat på ett tag innan idag för jag inte haft någon dator eller något att skriva om. En av mina katter, Kajsa, har varit borta i åtta veckor, och för 2 dagar sedan kom hon hem igen, fatta känslan jag trodde fan hon var död, men det var hon inte, obviously. ;-) Jag har just nu åtta katter, alltså det låter, och är helt sjukt egentligen, haha. Fyra av dem är dock kattungar som vi inte ska ha kvar sen. På bilden under är en av kattungarna, Siri.
Idag hade Jonatan en cross tävling, och jag skulle följt med och tittat men jag gjorde inte det. Det slutade iallafall med att han kraschade och bröt ryggen. Och det är inte bara han som varit med om en olycka i min släkt den här veckan, min morbror var med om en motorcykel- olycka och bröt nyckelbenet och ena benet. Vem blir nästa? Asså jag tycker sånt är skit läskigt, tänk om dem inte haft skydd på sig?

Lila blommor.

 

Rix fm festival

Var på Rix fm festivalen i Eskilstuna med Elin, Rebecka och Janne igår. Vi kom dit vid 2 och då gick jag, elin och Rebecka runt lite i olika affärer och köpte cola. Vi åt bullar också, gratis är gott haha."Bullar är livet" HAHA jag orkar inte. Klockan 6 ställde vi oss och vänta för att vi ville ha bra platser. Det började spöregna så alla stod och var blöta resten av kvällen. Iallafall, såg Oscar för andra gången, och han är bäääst. ♥ Och OMG han tweeta mig imorse, jag dör,okok.