Midsommar!

Nuu.
Nu drar familjen upp och dansar runt midsommarstången! Jag kommer nog uppdatera en gång till idag! På eftermiddagen kommer några i släckten hit och äter och så! Det blir nog bra! 

Dagens Moa.


20 Juni 2012

Bild på liam i poolen! sen i maj kanske
Jag sitter just nu i liams rum och vi spelar sims, jag ska snart göra det jag med, var nyss upp till macken och köpte popcorn, vilket är typ det godaste! Det är varmt ute idag, det är tur! annars hade jag lackat för det är liksom sommarlov! aja, ska väl spela nu! adios.

Bada.


Neo, Liam & jag nyss!
Jag har nyss ätit mat, så snart ska jag och min familj till badhuset.. :-p Så jag kommer uppdatera när jag kommer hem, jag har tagit bilderna om hur jag gjorde min frisyr till skolavslutningen! kommentera om jag ska fixa bilderna och lägga ut här! så fixar jag det! hejdå!

3 girls


Michelle!

Moa right now!
Nu drar jag mig in mot stan där jag ska möta upp michelle! Som jag även ska sova hos! det var länge sen vi träffades så det ska bli as kul! Jag har i alla fall städat min garderob så jag är as nöjd! - rensade ut mycket mer än halva garderoben! hehe,så nu är det fiiint!

Regn!

Bilden är från i slutet av april! brunhårig för det mesta då!

Nu sitter jag under mitt täcke i vardagsrummet och kollar på när liam spelar spiderman på tven! Han har klarat spelet nu, så jag tänkte blogga! Det regnar ute, så jag vill inte gå ut och göra någonting..
Föresten, det var någon som kommenterade att jag skulle visa hur jag gjorde frisyren till skolavslutningen, och en som även frågade på blogresponse om samma sak! så jag ska försöka visa det idag eller imorn! :-)

Home sweat home!

för soligt ute så går inte att ta bild!
Jag är hemma från marieberg nu, kan ju säga att det var as kul, och att jag köpte snygga grejer! Det är riktigt varmt och skönt i götlunda idag också! vilket det inte var igår, men dagarna innan det på eftermiddagarna! Så nu sitter jag i gungan eller stolen, eller what ever!!!! på altanen och lyssnar på musik!

Fredag 15 Juni 2012


Bjuder på en osminkad bild sen i början av maj typ! - när det var varmt!
Godmorgon, nu är jag vaken, och ska snart gå utt och fixa i ordning mig & äta frukost! Idag ska jag till marieberg med emilia! så det kommer blir as kul! Så jag uppdaterar när jag kommer hem! Ni får kommentera här om ni vill veta vad jag köpte! så visar jag det!

oh click


Mini shopping!


Dem kläderna!
kläderna i inlägget under om vad jag har på mig idag, är även det jag fick med mig hem från västerås! tack mamma! ♥ Allt från gina, linnet har låg rygg om man säger så, och shortsen är höga! :-)
Inatt sover min kusin elias här! Så han & Liam är ute och typ spelar fotboll eller nått sånt på gården. i alla fall, jag neo & mamma var nyss över till mormor och morfar och fika lite och såå. myys! Nehepp, nu ska jag göra mig i ordning tror jag, och lägga mig i sängen och kolla på film kanske! :-) ¡Adios!

Nya kläder o Ben&Jerry's!

Efter en heldag i Västerås är jag äntligen hemma, måste säga att vädret är underbart i Götlunda nu! Har vart hos tandläkarn i Västerås, en snabbis in på ginatricot osv.. snart ska jag ut igen och njuta av vädret, och kolla när liam och elias badar i poolen, vilket de ville att jag skulle! så det blir bra!

godmorgon ❀

Vaknade för typ en timme sedan, men jag gick liksom inte upp direkt! Jag måste gå upp och göra mig i ordning, eftersom jag ska vara hos tandläkaren i köping 13.00 men vi ska åka runt 12! jag ska antagligen kolla på någon grej som man har på natten, för jag har problem med käken, - jag kan knäcka den, fastna med den så jag inte kan gapa eller stänga munnen, osv.. så jag ska gå upp nu! PEACE'

GODNATT ♥


michelle! ❤
Nu ska jag krypa ner i sängen och vila ungifär 10timmar! - haha som liam säger
men what ever, nu ska jag sova, för jag är trött, haha.. jag var på tupperware party hos mormor! och förövrigt har det inte hänt så mycket idag! men nu ska jag lägga mig då! hejdå! :-)

I'm baaack!


bild på min gamla hårfärg.
jag tycker det är roliga att blogga på blogg.se än på devote, som jag gjort i några månader, vet inte exakt hur länge, men what ever, att blogga på blogg.se känns bättre, och roligare. så då gör jag det, men ni borde kommentera mycket! då vet jag att jag har läsare i alla fall? då uppdaterar jag mycket! :-) - ny design också! :-)

försökte få bilderna lika stora, men icke. de blev riktigt olika. aja, så ser mitt hår ut nu.!

- från skolavslutningen.