Silver and gold ♡


two days

Här är en bild från i förrgår.
Jag kom hem vid tio, och då började jag och mamma sminka oss fult, hahah. I Östhammar finns det inte ett skit att göra, förutom en bowlinghall man inte får bowla i, rätt onödigt. I alla fall så hittar jag där nu, eftersom vi åke runt ett par varv.
Igår hade min släkt äggfallet, haha, vi skulle bygga fallskärmar eller något liknande och släppa ner dem från mormor och morfars ballkong, och så har man då ett ägg i fallskärmen som inte ska krossas. Jag gjorde min ganska oseriös av kondomer "Glitter kondomen", men den blev väääldigt seriös när jag faktiskt vann, choklad! :-) Det var en väldigt lång dag igår! men kul! 

Östhammar

nu är jag på väg till Östhammar, där michelle är. bloggar mer senare,puuusss





Fredag.

Känns bra med Fredag, även om det känns som Måndag för mig! I alla fall så har jag min första lektion idag just nu. Min sista lektion innan höstlovet, slutar klockan 12. Känns braaaa. Imorgon ska jag till Uppsala och träffa Michelle, hoppas hon mår bra, även fast hon är där hon är! 
Puuuuussss.
 

myys


Pretty little liars.

Igår gicka jag in och kollade om det senaste avsnittet av pll kommit ut, (eftersom jag visste att det skulle det,) och det hadde det! så himla bra det äääär.

Inspiration


godmorgon



jag gör bara frukost eller mat inlägg! haha.. jag är sjuk idag, ont i halsen och jätte försyld.. kan heller knappt prata!

äpple kräm

på hkk‘n








igår kväll










Biologi prov

 

Pizza

efter skolan gick jag, elin och rebecka och åt pizza (dom åt kebab) men eftersom jag inte hade internet på telefonen kunde jag inte göra det här inlägget tidigare, så ni vet ;-)

Svenska


slöjd !!






brandövning

haha, jag och tilde stod inne på toaletten och tog egobilder! så börjar brandlarmet gå på! hjärtattacken som uppstår !! hahah..



dock är den nedre bilden inte från idag. men men

tisdags teatrarna nu då!!

nu är jag på väg in till arboga igen, ska vata med på de mindres teater, och sen den roliga teatern som är för de större.


heh..

Lunch.

Sitter inne på uppis med tilde, efter lunchen som jag har nu, har jag So! Jag tror att jag slutar halv fyra eller något. Maten idag var ju inte den godaste, om man säger så, kalops, och på varje bit var det fett. Så som tur är äter jag inte sånt! ;-) Haha, så här lätt är det att få bild på Neo! :D han är såååå söt!! :-D
 

frukost på hemkunskapen








godmorgon.

idag är jag hemma ifrån skolan, jag har grymt ont i huvudet och i halsen. Neo är också hemma från dagis och har vart det hela veckan typ, så han kanske har smittat mig. jag skriver från telefonen för att min dator har damp.

engelskaaaa






Klasskort

gick in på facebook, och vad får jag se att några i klassen har lagt upp? klasskortet,haha

slutat

jag har redan slutat och står nu och väntar på bussen. sista lektionen hade vi leif (som har vart sjukskriven sen vi började.) så klassen hade samlat in pengar och köpt fika som vi åt istället för att räkna! ;-)



näst sista lektionen hade jag spanska oxh fick mitt provresultat som var 73/100 hehe :-p men det var väl okej.



dock tog jag bilden innan jag fick 1+ för mia hade missat ett rätt.

night

ska faktiskt försöka sova nu! jag är så jäkla trött säger det är helt sjuukt! i alla fall så har jag bad första lektion så jag kan gå upp senare och slippa göra mig i ordning på morgonen! skönt, då kan jag ju sova meeraa!! nu ska jag lägga bort telefonen, som jag då gör inlägget med. i love att android har en blogg.se app! haha. pussiiss!
just nu. trött och ofixad.

Engelska.

Nyss hade jag lunch och innan det idrott och hemkunskap. men nu ska jag ha engelska och ha prov(?). Men det har vi inte vetat om.. 
just nu.

dageeens


X-Factor.

Jag lyssnar nu på musik och dricker loka. Eftersom x-factor redan börjat, så ska jag skynda mig. Vid fyra var jag faktiskt, konstigt nog ute och sprang. hehe. Men som sagt ska jag kolla på tv nu.

5 Oktober 2012

Jag tror den här bilden är från i början av September.

Fredag.

 Fredag, äntligen. Nu har jag haft biologi två lektioner i rad. Sexualkunskap, som vi har haft sen vi börja efter sommarlovet. Just nu står jag i korridoren och väntar att börja So'n. Jag tror Elin kommer snart, så jag ska försöka avsluta inlägget. 
På fredagar brukar jag och Tilde vara fina! ;-) Så här har det sätt ut de senaste tre(?) Fredagarna.